Skip to Content
Toggle Navigation

Cum să treceți rapid prin controlul de securitate la Aeroportul John Lennon din Liverpool

Pentru ca trecerea dvs. prin controlul de securitate să decurgă cât mai ușor cu putință:

  • Scoateți jachetele, pălăriile, eșarfele, curelele și pantofii cu toc sau ghetele înainte de a ajunge în fruntea cozii de securitate.
  • Puneți-vă în avans lichidele în recipiente de 100 ml și țineți-le separat de bagajul dvs. de mână, într-o pungă transparentă resigilabilă de 20x20 cm. Pungile de plastic pot fi cumpărate de la tonomatele din zona de securitate, la prețul de 1 GBP/4 pungi.

Descărcați broșura „Cum să treceți rapid prin controlul de securitate” - faceți clic aici

Economisiți timp - Scăpați de cozi

La Aeroportul John Lennon din Liverpool, personalul nostru de securitate depune toate eforturile posibile pentru a asigura controale de securitate rapide și eficiente, însă este inevitabil ca, în timpul perioadelor aglomerate, acest proces să dureze. Dacă vă grăbiți sau procesul vi se pare stresant și epuizant, ați putea lua în considerare biletul nostru de securitate Fast Track. Este rapid și simplu, reducând semnificativ timpul petrecut la coadă.

Rezervați acum

Bagajul de mână

Pentru informații privind articolele pe care le puteți lua în bagajul dvs. de mână la controlul de securitate, vă rugăm să faceți clic aici

Scanerul de securitate

Ca urmare a reglementărilor Departamentului de Transport al Marii Britanii, Aeroportul John Lennon din Liverpool a introdus noi tehnologii de scanare corporală neinvazivă de ultimă generație. Faceți clic pentru mai multe informații.

 

Aeroportul John Lennon din Liverpool recomandă pasagerilor să ajungă cu minimum 2 ore înainte de plecare pentru a permite un timp suficient pentru check-in, trecerea prin controlul de securitate al aeroportului și pentru a profita de numeroasele facilități pentru pasageri care sunt acum disponibile în salonul de plecări.

Reamintim tuturor pasagerilor că este responsabilitatea lor să se asigure că ajung la poarta de plecare la ora de îmbarcare afișată, așa cum indică compania lor aeriană.

World Duty Free - At the Airport - Liverpool John Lennon Airport

At the Airport

From fragrances in World Duty Free, currency at Travelex, to a bite to eat at the Kissing Gate- you'll be spoilt for choice for shopping at Liverpool John Lennon Airport.

Customer Service

Have questions about what to expect at the airport? 

Want to leave us some feedback on your experience?

Click here for the answers to your questions!

Current Vacancies

Careers

Liverpool John Lennon Airport are one of the biggest employers in the Merseyside region and with more than a 91% colleague satisfaction rate, why not discover the latest career opportunities at LJLA?

Directions to LJLA

Coming to Liverpool John Lennon Airport? Click here to help plan your journey.